*

MattiTukiainen

Kaikki blogit puheenaiheesta Nils Torvalds

Hylkysyrjä-puhe oli enemmän kuin pelkkä syrjäytymishymistely - jatkoon!

Nils Torvaldsin seitsemän minuutin puhe puhuttelee kestoaan pidempään -  Onneksemme äänestäjän kuluttajansuojaoikeuksiin on aina kuulunut taktikoimislupa. Kuuden vuoden välein on mahdollisuus myös kaksivaiheiseen kilpailuttamiseen, ja sitä ei ehkä kannata missata tälläkään kertaa hätiköiden tyytymällä yhteen kierrokseen. 

Torvalds: Venäjä hajoaa 10-vuoden sisällä ja ehdokas saa 1%:a

RKP:n presidenttiehdokas Torvalds ennustaa, että Venäjä hajoaa 10 vuoden aikana ja siksi Suomen on liittyttävä NATO:on. YLE1 tentissä Torvalds esiintyi vanhana viisaan leppoisana miehenä, jolla on kirjavan karjava menneisyys ja ylitsekulkeva suomenenruotsalainen viisaus kansamme turvallisuudesta.

Entisenä kommunistina Nils haluaa unohtaa Neuvostoliiton romahduksen ja sen, että siitä ei seurannut mitään agressiota Suomea kohtaan. Olipa vallassa Venäjällä kuka tahansa venäläiset ovat patriootteja tiukan paikan tullen ja hyvin yhtenäinen. 

https://yle.fi/uutiset/3-10016052

Hylkysyrjä – mikä ihmeen Hylkysyrjä?

Hylkysyrjä – mikä ihmeen Hylkysyrjä?

Nils Torvaldsin TV-tentissä ehdokas nosti esiin hieman oudon käsitteen Hylkysyrjä.  Hän selvitti, ehkä hieman hämäräksi jääneellä tavalla, mitä tarkoitti käsitteellä Hylkysyrjä.  Tuon ehkä päiväperhoksi jäävän käsitteen vekslaaminen jääköön siitä kiinnostuneille.

Minäpä kerron tässä, mikä on se oikea Hylkysyrjä.  Hylkysyrjän kylä jossain kaukana, metsässä.

Imaameille teologinen koulutus

Nils Torvalds ehdotti eilisiltaisessa vaalitentissä islamin  uskon opettajien imaamien teologista koulutusta.

Näin  hänen mukaansa voitaisiin  seurata opetuksen laatua, esiintyykö kiihotusta .

Tiedetään  joidenkin imaamien saarnojen sisältaävän  selvää agitaatioita  jopa aseellista jihadismia .

 

 Yllätyin presidenttiehdokkaan rohkeudesta.

 

 

Mikä Torvaldsissa vetoaa, mikä ei

Ylen kolmas ohjelma presidenttiehdokkaista keskittyi Nils Torvaldsiin.  Ennen kuin ohjelmaa katsoin muistissa oli vain hänen vasemmistolaisuutensa. Hän on RKP:n ehdokkaana. Torvaldsin monipuolisesta menneisyydestään syntyi  kiinnostava  aikajana tulevaisuuteen saakka. Hän kannattaa ainoana ehdokkaana avoimesti NATOon liittymistä niin kuin noin 20% suomalaista. Tämä ei ole kuitenkaan näkynyt Torvaldsin kannatusluvussa.

 

YLE:n ehdokastentti: Nils Torvalds

Presidentinvaalien ensikertalainen Nils Torvalds on taustaltaan yksi vaalien mielenkiintoisimmista ehdokkaista. Entinen kommunisti ja toimittaja, joka on vasta 2006 liittynyt RKP:hen ja on nyt noussut puolueena presidenttiehdokkaaksi.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä