MattiTukiainen

Kaikki blogit puheenaiheesta Maahanmuutto ja itsenäisyys

Maahanmuuton ja monikulttuurisuuden hallinta tarvitsee pelisäännöt

Monikulttuurisuuden ongelmia usein vähätellään, eikä niihin aina haluta puuttua. Varhainen puuttuminen on kuitenkin avainteema aina, kun on kyse vaikeammasta sosiaalialan osa-alueesta. Maahanmuutto on juuri sellainen. Kuntien hallinnot eivät ole ottaneet asiaa tarpeeksi huomioon. Tämä johtuu resurssien puutteen lisäksi myös monimuotoisuuden ymmärtämättömyydestä. On monesti lähdetty soitellen sotaan vakavan asian kanssa ja jopa ns harrastepohjalta. Tästä on esimerkkejä paljonkin, mutta tässä eräs tosiTV tarina.

Vasemmisto yrittää käytää maahanmuuttajia hyväkseen lyömäaseina

Maahanmuuttaja: media antaa anarkisteja myötäilevän kuvan 6.12 tapahtumista.

 

 

Osallistuin kulkueeseen Suomen itsenäisyyden puolesta. Soihtuja kantamassa oli minun lisäkseni muitakin maahanmuuttajia. Päätin osallistua kulkueeseen kun kuulin, että vasemmisto aikoo ampua rauhanomaisesti mieltään osoittavia ritsoilla. Motiivinani oli osoittaa solidaarisuutta Suomen ja suomalaisten kanssa. Tältä osin minua voidaan kutsua mielenosoittajaksi.

 

Maahanmuuttokriisi ja itsenäisyys

Nykyinen tilanteemme, jossa itsenäinen kansallisvaltio ei pysty päättämään maahantulijoistaan on kestämätön.

Käytännössä muut maat eivät noudata Schengenin ja Dublinin sopimuksia. Esimerkkinä on Ruotsi, joka rikkoo (mm. kanssamme tekemää) Dublinin sopimusta antamalla paperittomien maahantulijoiden matkustaa maansa läpi Suomeen, sen sijaan että valvoisi maahantuloa esimerkiksi Tanskan vastaisella rajalla. Ruotsi on osoittautunut epäluotettavaksi naapuriksi.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä